ΠΛΟΗΓΗΣΗ
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ
Η οικογένεια Αγγελοκωστόπουλος, τον Ιούνιο του 2023 εξαγόρασε την τυροκομική μονάδα του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου <<ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ>>, εντάσσοντάς την στο όμιλο της.

Με την ίδια υπευθυνότητα, αγάπη και σεβασμό στον καταναλωτή, συνεχίζουμε την παραγωγή των προϊόντων γιαούρτι πρόβειο, κρέμα βανίλια, κρέμα σοκολάτα, ρυζόγαλο αλλά και την διανομή των προϊόντων με τα πιο σύγχρονα οχήματα-ψυγεία, εναρμονισμένοι στους νόμους και κανονισμούς που διέπονται από τη ισχύουσα νομοθεσία.
Γάλατα
Το φρέσκο αγελαδινό γάλα ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ είναι 100% ελληνικό γάλα, συλλέγεται κάθε μέρα από τους παραγωγούς μας και συγκεντρώνεται στις εγκαταστάσεις μας. Παστεριώνεται και ομογενοποιείται εφαρμόζοντας τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής, ώστε να διατηρήσει όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά του.
Φρέσκο γάλα αγελαδινό ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ με 3,5% λιπαρά, παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα.
Φρέσκο γάλα αγελαδινό ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ με 1,5% λιπαρά, παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα.
Το φρέσκο κατσικίσιο γάλα ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ με πλήρες λιπαρά, παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα.
Το φρέσκο πρόβειο γάλα ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ με πλήρες λιπαρά, παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα.
Κεσεδάκια
Παράγονται καθημερινά από 100% ελληνικό γάλα.
Το πρόβειο γιαούρτι ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και καλλιέργεια γιαούρτης με υπέροχη γεύση και πέτσα.
Το γιαούρτι αγελάδος ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα αγελάδος και καλλιέργεια γιαούρτης με υπέροχη γεύση.
Το στραγγιστό γιαούρτι ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα αγελάδος και καλλιέργεια γιαούρτης με υπέροχη γεύση.
Απολαυστικό κρεμώδες ρυζόγαλο φτιαγμένο με 100% φρέσκο ελληνικό γάλα.
Απολαυστική κρέμα κακάο με βελούδινη υφή, με την αυθεντική συνταγή ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ φτιαγμένη με ολόφρεσκο, 100% ελληνικό γάλα.
Απολαυστική κρέμα βανίλια με βελούδινη υφή, με την αυθεντική συνταγή ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ φτιαγμένη με ολόφρεσκο, 100% ελληνικό γάλα.
Το στραγγιστό γιαούρτι ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα αγελάδος και καλλιέργεια γιαούρτης με υπέροχη γεύση.
Φέτα
ΦΕΤΑ ΠΟΠ αποκλειστικά από φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα ημέρας, τοπικών κτηνοτρόφων , παράγεται παραδοσιακά με την αυθεντική συνταγή Κτήματος Ταξιαρχών
Φέτα σε μπαστούνι
Στραγγισμένο βάρος: 400g
Φέτα σε μπαστούνι
Στραγγισμένο βάρος: 1kg
Φέτα σε μερίδες
Στραγγισμένο βάρος: 1kg
Φέτα σε μπαστούνι
Στραγγισμένο βάρος: 2kg
Φέτα σε μερίδες
Στραγγισμένο βάρος: 2kg
Φέτα σε δοχείο
Bάρος επι ζυγίου: 7kg
Φέτα σε δοχείο
Bάρος επι ζυγίου: 17kg